0

Here is my config setup for pallet_multisig:

parameter_types! {
    pub const DepositBase:u128 = 500;
    pub const DepositFactor:u32 = 50;
    pub const MaxSignatories:u16 = 5;
}

impl pallet_multisig::Config for Runtime {
    type Event = Event;
    type Call = Call;
    type Currency = Balances;
    type DepositBase = DepositBase;
    type DepositFactor = DepositFactor;
    type MaxSignatories = MaxSignatories;
    type WeightInfo = ();
}

Here is my construct_runtime:

construct_runtime!(
    pub enum Runtime where
        Block = Block,
        NodeBlock = opaque::Block,
        UncheckedExtrinsic = UncheckedExtrinsic
    {
        System: frame_system,
        RandomnessCollectiveFlip: pallet_randomness_collective_flip,
        Timestamp: pallet_timestamp,
        Aura: pallet_aura,
        Grandpa: pallet_grandpa,
        Balances: pallet_balances,
        TransactionPayment: pallet_transaction_payment,
        Sudo: pallet_sudo,
        // Include the custom logic from the pallet-template in the runtime.
        TemplateModule: pallet_template,
        PalletMultisig: pallet_multisig,
        PalletUtility: pallet_utility
    }
);

However when I build this, you can see the "+ multisig" button is greyed out:

What am I missing to properly configure the multisig pallet to work with polkadotJS?

3
  • How did you add it? Please add more details. Jul 29, 2022 at 4:14
  • Pallet multisig in developers/extrinsic on polkadosjs client appears now but the button is still unavailable. I do the same as in the substrate document, adding pallet nicks.
    – marethyu
    Jul 29, 2022 at 8:42
  • Please clarify your specific problem or provide additional details to highlight exactly what you need. As it's currently written, it's hard to tell exactly what you're asking.
    – Community Bot
    Jul 29, 2022 at 12:21

1 Answer 1

2

Try changing the identifier names in your construct_runtime:

From this:

PalletMultisig: pallet_multisig,
PalletUtility: pallet_utility

To this:

Multisig: pallet_multisig,
Utility: pallet_utility

re-build and see if it works

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.